Skip to main content

LÄMMITYS­JÄRJESTELMISSÄ ON VALINNANVARAA

Härmän LVI – Tekniikka, Kauhava – Seinäjoki

Lämmitysjärjestelmien ja lämmitysenergiamuotojen valikoima kasvaa energiakulujen noustessa ja tekniikan edistyessä. Lämmitysjärjestelmien viidakossa kannattaa pyytää apua – Ammattilainen osaa auttaa silloin kun harkitset vanhan laitteiston korjausta tai uuden lämmitysjärjestelmän asennusta. Kerromme mikä ratkaisu on energiatehokkain ja -ystävällisin vaihtoehto juuri sinun kohteeseen.

Lämmitysjärjestelmät vastaavat myös viilennyksestä!

Lämmityksen lisäksi lämpöpumput tuottavat tarpeen mukaan myös viilennystä. Lämpöpumpun ja lattialämmitysputkiston tai vaihtoehtoisesti puhallinkonvektorin avulla on mahdollista toteuttaa myöskin viilennys. Viilennysominaisuus onkin tilaajalle nykyisin tärkeä ostopäätös.

Myymme, asennamme ja huollamme kaikki vanhat sekä uudet lämmitysjärjestelmät.

Lämpöpumput

Lämpöpumpuissa luotamme tuotemerkkeihin Nibe sekä Bosch. Saat meiltä kaikki erityyppiset lämpöpumput, asennukset sekä huoltotyöt. Olemme sertifioitu Bosch Lämpömestari, sekä virallinen NIBE jälleenmyynti- ja huoltoliike. Halutessasi saat meiltä täydellisen lämpöpumppulaitteiston avaimet käteen-periaatteella.

Niben maalämpöpumppu, ilma/ vesilämpöpumppu sekä poistoilmalämpöpumppu pitävät sen minkä lupaavat.
Lue lisää »

Bosch lämpöpumppujen valinnassa et tule pettymään. Tunnetulla tuotemerkillä on aina etumatkaa muihin tuotteisiin verrattuna.
Lue lisää »

Säästöä sähkölämmittäjälle lämpöpumpulla

Meiltä löytyy lämpöpumppuratkaisu myös sähkölämmitteiseen kiinteistöön. Ratkaisu perustuu ilmalämpöpumppuun, jolla voidaan lämmittää myös käyttövesivaraaja. Mahdollisuus asentaa useampia sisäyksiköitä.

Kysy lisää!

Öljylämmitys

Öljylämmitys on kehittynyt vastaamaan tämän päivän tarpeita. Jäspin tuoteperheestä löydät uusinta tekniikkaa, jonka avulla saat erinomaisen hyötysuhteen, helppoa lämmitystä ja tekniikkaa eikä suuria muutoksia tarvita. Jäspi on onnistunut korjaamaan öljylämmityksen ominaisuudet edukseen.

Kaukolämpö

Saat meiltä kaukolämmön alajakokeskusten asennukset, vaihdot ja korjaukset uudis- ja saneerauskohteisiin! Sähkötyöt saat tarvittaessa saman katon alta.

Kaukolämpöpalveluun saat lämmönjakokeskuksien

  • lämmönsiirtimet
  • säätölaitteet
  • kiertovesipumput
  • paisunta- ja varolaitteet
  • mittarit ja sulkuventtiilit

Mitä et listalta löydä, kannattaa soittaa ja kysyä lisää!

Lattialämmitys

Lattialämmityksessä luotamme Uponorin kehittyneeseen tekniikkaan, joka antaa lämpöä ja viilennystä pitkään sekä huoltovapaasti! Uponorin kehittämä uuden sukupolven lattialämmityksen säätöjärjestelmä on tarjolla sekä langattomana, että myöskin langallisena versiona. Se tarjoaa enemmän hienoja ominaisuuksia, mitä voisi ajatella. Mm. järjestelmän automaattinen tasapainotus on vakiovaruste. Lattialämmitysautomatiikan kokemuksen jälkeen voit vain kysyä, miten selvisit ilman sitä.

Lattialämmitys on mahdollista asentaa sekä uusiin että korjauskohteisin. Lattialämmityksellä ratkaiset kiinteistösi jokaisen huoneen lämmityksen sekä viilennyksen.

Tutustu Uponor Lattialämmityssaneeraukseen >>

Lattialämmitys­saneeraus Härmän LVI-Tekniikan tekemänä

Vanhaankin taloon voi asentaa vesikiertoisen lattialämmitysjärjestelmän ja saada matalaenergialla lämpiävän talon. Uponor-lattialämmitysjärjestelmistä löytyy sopiva vaihtoehto kaikkiin kohteisiin.

Lattiaviilennys

Uponor-lattiaviilennys on energia- ja kustannustehokas tapa pitää huonelämpötilat kesähelteillä kurissa.

Lämpöjohtoremontti

Lämpöjohtoremontin tuotetakuun tarjoaa Uponor. Luotamme tuttuihin ja tunnettuihin valmistajiin sekä turvallisiin tuotteisiin, joissa on vedenpitävä takuu. Lue lisää Uponor KOTI -konseptin loppuun asti suunnitellusta lämpöjohtoremontista täällä »

Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää
Ota yhteyttä!
Jätä tarjouspyyntö