Skip to main content

ILMANVAIHDON ASENNUKSET JA HUOLLOT

Härmän LVI – Tekniikka, Kauhava – Seinäjoki

Ilmanvaihdon asennukset ja huollot toteutetaan uudis- ja saneerauskohteisiin Härmän, Seinäjoen, Kokkolan ja Vaasan alueella. Uusiin asuinrakennuksiin vaaditaan koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihto. Lämmöntalteenotto säästää energiakuluissa ja pitää sisäilman raikkaana.

Ilmanvaihtokanavat voidaan toteuttaa joko perinteisillä metallikanavilla, tai vaihtoehtoisesti koko ajan suosiotaan kasvattavilla Uponorin muovisilla kanavilla. Muovikanavien etuja on mm. kevyitä käsitellä ja helppo sekä nopea asentaa. Lisäksi Uponorin muovikanavat sopii hyvin myös allergiaperheisiin. Ne on kehitetty yhteistyössä allergia- ja astmaliiton kanssa ja on luokiteltu parhaaseen M1-puhtausluokkaan.

Muovikanavista on saatavana myös valmiiksi esieristetty malli, joka vähentää työmaalla tapahtuvaa eristystyötä merkittävästi.

Ilmanvaihtokoneina käytämme pääsääntöisesti suomessa kehitettyjä ja valmistettavia Vallox – ilmanvaihtokoneita.

Valikoimastamme löytyy myös muiden valmistajien koneita, mm. Swegon Casa sekä Enervent.

Asennuksien lisäksi huollamme ilmanvaihtojärjestelmiä

Omakotitalon ilmanvaihtokone tulisi huoltaa ja suodattimet uusia vähintään kerran vuodessa. Suodattimet olisi hyvä ainakin puhdistaa puolen vuoden välein.

Asiakas voi sopia kanssamme oman koneensa määräaikaishuolloista, jolloin tarvittaessa me pidämme kirjaa huoltoväleistä ja otamme asiakkaaseen yhteyttä, kun huoltoajankohta alkaa lähestyä. Normaali vuosihuolto sisältää yleensä seuraavat toimenpiteet:

  • koneen imurointi ja puhdistus
  • lämmöntalteenoton kennon pesu
  • suodattimien vaihto
  • ilmanvaihdon venttiilien pesu (tarvittaessa)
  • tulo- ja poistoilmavirtojen mittaukset ja säädöt (tarvittaessa)

Tuomme mukanamme asiakkaan koneeseen sopivat uudet suodattimet. Omakotitalon ilmanvaihtokanavien puhdistusvälisuositus on kymmenen vuotta.

Kanavat puhdistetaan koneellisesti harjaamalla. Harjaustyön ajaksi kanavat alipaineistetaan, jolloin kanavista irtoava pöly saadaan puhallettua suoraan ulos, eikä se leviä asuntoon.

Suoritamme huoltoja myös isommissa asiakaskohteissamme, lähinnä teollisuusrakennuksissa:

  • vaihdamme suodattimet
  • tarkastamme hihnojen kunnon
  • kiristämme / vaihdamme uudet hihnat

Myös ilmanvaihtoautomatiikkaan liittyvien ongelmien selvittely kuuluu tarjontaamme.

Hyvin toteutettu ja huollettu ilmanvaihto on hyväksi asukkaille, että kiinteistölle!

Soita ja kysy lisää!

Ota yhteyttä!
Jätä tarjouspyyntö