Skip to main content

BOSCH LÄMPÖPUMPUT TARJOAA PAIKALLINEN LÄMPÖMESTARISI

Härmän LVI – Tekniikka, Kauhava – Seinäjoki

Bosch lämpöpumput ja asennukset tarjoaa sertifioitu Bosch lämpömestarisi, Härmän LVI -Tekniikka Oy. Tarjoamme alan kirkkainta kärkeä yhdellä markkinoiden pisimmästä takuusta! Saat myymiimme ja asentamiimme maa-, ilmavesi- ja poistoilmalämpöpumppuihin täyden 6 vuoden tehdastakuun lisäksi 10 vuoden kompressoritakuun. Ilmalämpöpumppujen takuu on 6 vuotta. Talotekniikan asiantuntijaroolissa saat kauttamme suunnitelupalveluna juuri oikean pumpun oikein asennettuna! Luota laatuun, mekin luotamme! Tarjoamme täyden tuen lämpöpumpun valintaan ja oikeaoppiseen asennukseen!

Bosch Lämpöpumput

Maalämpö on kestävää energiaa

Maalämpöpumppu hyödyntää maahan varastoitunutta aurinkoenergiaa. Maalämpöpumppu sopii lähes kaikkiin kiinteistöihin, asumismuotoihin ja uusiin sekä vanhoihin kiinteistöihin.

Maalämpöpumppu kuittaa ajan saatossa hintansa takaisin. Vaikka aloituskustannukset ovat korkeammat, maalämmön tuomaa säästöä ei voi kiistää. Siksi maalämpö pitää pintansa ja asennusten määrä kasvaa vuosittain.

Ota yhteyttä! Saat lisää tietoa ja arvioimme maalämpöpumpun asennuskustannukset kiinteistöönne.

Ilmavesilämpöpumppu tuo toivottua säästöä ja helppoutta lämmitykseen tai viilennykseen

Ilmavesilämpöpumppu lämmittää talvella ja viilentää kesällä. Ilmavesilämpöpumppu ottaa ulkoilman lämmön talteen ja siirtää sen vesikiertoisiin pattereihin tai lattialämmitykseen.

Ilmavesilämpöpumppu tuo jopa 60% energiasäästöt. Ilmavesilämpöpumpun asennus on myös asennuskustannuksiltaan edullinen. Siksi ilmavesilämpöpumpun suosio on tasaisessa nousussa.

Myymme, asennamme ja huollamme ilmavesilämpöpumppuja kaikenkokoisiin kiinteistöihin.

Poistoilmalämpöpumppu

Poistoilmalämpöpumpulla siirrät lämmitetyn huoneilman sinne missä sitä tarvitaan – tuloilmaan, käyttöveteen tai lämmitysjärjestelmään. Lisäksi pidät huoneilman raikkaana. Pelkkää plussaa on myös pienempi sähkölasku!

Poistoilmalämpöpumppu on oikea ratkaisu omakotitaloon tai rivitaloon silloin, kun etsit helppoa ratkaisua ilman kaivon poraamista tai näkyvää ulkoyksikköä ja joka säästää jopa puolet energiakuluistasi.

BOSCH Compress 3000 EW -esittelyvideoBOSCH Compress 3000 EW -käyttöönottoBOSCH Compress 3000 EW -asennusvideo

Ilmalämpöpumppu

Boschin valikoimasta löytyy ilmalämpöpumppu monen kokoisen kiinteistön tarpeeseen. Ilmalämpöpumpulla pienennät sähkölämmitystalon sähkölaskua ja lisäät mukavuutta kesän helteillä sen viilennysominaisuuden avulla kohteessa kuin kohteessa.

Ilmalämpöpumppu voidaan tarvittaessa varustaa etäohjauksella, jonka avulla on helppo seurata esim. mökin lämpötilaa ja ennakoida tuleva mökkiloma nostamalla sisälämpötilaa jo etukäteen.

Soita ja kysy lisää!

Ota yhteyttä!
Jätä tarjouspyyntö