UPONOR KOTI PIENTALORATKAISU RAKENTAJALLE

Härmän LVI – Tekniikka, Kauhava – Seinäjoki

Uponor KOTI on helpoin ja selkein vaihtoehto taloteknisiin kokonaisratkaisuihin. Omakotirakentaja saa kaikki saman katon alta: lämmitysratkaisut, käyttövesijärjestelmät sekä ilmanvaihdon asennukset.

Lattia­­lämmityksellä miellyttävää ja tasaista lämpöä sekä viilennystä.

Uponorin käyttö­vesi­­järjestelmällä varma­toimista tekniikkaa.

Koneellisen ilman­vaihdon kanavisto nyt myös esieristettynä!

Uponor KOTI

Oman talon rakentaminen on monelle ainoastaan kerran elämässä tapahtuva asia, ja siksi kyseessä on aina yksi suurimmista päätöksistä. Pyrimme heti ensi tapaamisesta lähtien, kuuntelemaan ja kartoittamaan asiakkaan tarpeita ja toiveita siitä, minkälaisia teknisiä ominaisuuksia asiakas toivoo. Tuomme esille myös sellaisia jo hyväksi havaittuja ratkaisuja ja vaihtoehtoja, joita asiakas ei ole välttämättä tiennyt olevan edes olemassa. Tämän kartoituksen perusteella lähdemme suunnittelemaan toimivaa kokonaisuutta asiakkaan tarpeisiin.

Laajan yhteistyöverkoston avulla, pystymme tarjoamaan asiakkaalle helpon ja nopean ratkaisun suunnittelusta aina valmiiseen toteutukseen. Helpoimmillaan asia menee niin, että asiakas toimittaa meille rakennuksen pohjakuvan, kertoo tulevat tarpeet, ja me hoidamme lopun!

Uponor -pientaloratkaisuun kuuluvilla järjestelmillä onnistumme toteuttamaan asiakkaan toivomusten mukaisen luotettavan ja toimivan talotekniikan.

LVI urakointi on luottamustoimi – Rakennamme kotisi kestämään!

Uudisrakentaminen

Uusissa omakotitaloissa käytämme pääsääntöisesti muoviputkea sekä käyttövesi- että lämmitysputkistoissa. Käyttövesiputket asennetaan yleensä rakennuksen alapohjan eristeeseen suojaputken sisään ja muoviset lattialämmitysputket jäävät lattiavalun sisään. Tekniset tilat ja pannuhuoneet toteutamme tilanteen mukaan joko komposiitti-, teräs- tai kupariputkella. Myös ilmanvaihtokanavat on mahdollista asentaa muovikanavilla.

RAKENTAJALLE Lue lisää »
REMONTOIJALLE Lue lisää »
RAHOITUS Hae rahoitusta »

Uponor-järjestelmätodistus ja LVI-talokansio

Uponor myöntää Uponor-järjestelmästä järjestelmätodistuksen, joka kertoo, mitä on asennettu. Uponor vastaa tuotteidensa laadusta ja kestävyydestä.

Jo kolmesta Uponor LVI-järjestelmästä saat kodin LVI-talokansion ja LVI-ratkaisusta Uponor- pientaloratkaisukyltin.
Talokansio sisältää:

  • Uponor-järjestelmätodistukset
  • järjestelmien käyttö- ja huolto-ohjeet
  • suunnittelu- ja asennusohjeet

Talokansiossa on kaikki tärkeä tieto LVI huoltomiehelle, ja se on myös rahanarvoinen asia kiinteistön hintaa arvioidessa.

Uponor vastaa tuotteistaan!