Skip to main content

PUTKIREMONTEISSA JA ASENNUKSISSA, PUTKIMIES HOITAA HOMMAN

Härmän LVI – Tekniikka, Kauhava – Seinäjoki

Putkiremontti mielletään yleensä kalliiksi, sotkuiseksi ja pitkäkestoiseksi remontiksi. Putkiremontin haasteisiin kompastutaan liian usein, kun se olisi toteutettavissa kivuttomasti hyvällä suunnittelutyöllä, normaalisti muutamassa päivässä ja asumisen keskeytymättä.

 

Putkiremontissa teemme selkeän tarjouksen, jossa huomioidaan asiakkaan toiveet. Tämä tapahtuu henkilökohtaisen käynnin ja katselmuksen yhteydessä.

Tuomme esille eri putkiremontin vaihtoehdot. Kalusteiden ja materiaalien osalta tarjoamme myös parasta. Luotettavat tavarantoimittajat sekä yhteistyötahot varmistavat putkiremontin sovitun aikataulun mukaisen etenemisen.

Lopputulos on aina oltava priimaa. Putkiremonteissa pystymme tarjoamaan kokonaisurakointina putkiremontit hintatietoisellekin sopivaan hintaan – Laadusta tinkimättä.

Putkimies hoitaa homman!

Putkimies hoitaa homman kuin homman. Emme väheksy asiakkaan pienempiäkään tarpeita, vaan käymme tarvittaessa korjaamassa vuotavan hanan tai vaikkapa vessanpöntön. Kalusteet ja tarvikkeet saat suoraan meiltä. Sen minkä myymme, myös asennamme! Ja sama toisin päin.

Lisätietoa putkiremontista

Saneerauksissa voidaan käyttää myös perinteistä kupariputkea tai sähkösinkittyä teräsputkea. Myös näiden asennukset saadaan tehtyä täysin ilman tulitöitä nykyaikaisin koneella puristettavin liittimin.

Muuta tietoa putkiremontista

Saneerauskohteissa käytämme pinta-asennuksissa Uponor Unipipe komposiittiputkea. Komposiittiputkessa on kolme kerroksinen rakenne: sisällä muovi, välissä alumiini ja pinnassa vielä muovikerros.

Komposiittiputki on saneerauksissa hieman perinteistä metalliputkea nopeampi asentaa ja lisäksi työ saadaan tehtyä täysin ilman tulitöitä.

Lopputulos on siisti ja viimeistellyn näköinen. Putkessa on jo valmiiksi valkoinen muovipinta, ei asennuksen jälkeisiä maalaustöitä enää tarvitse suorittaa. Nykyisin tarjolla on myöskin komposiittiputki kromatulla pinnalla.

Omakotitalon käyttövesiputkiston uusimiseen menee yleensä 1-3 työpäivää. Työn kestoon vaikuttavat:

  • montako vesipistettä talossa on
  • monessako kerroksessa vesipisteet sijaitsevat
  • miten paljon joudutaan tekemään läpivientiporauksia rakenteisiin

Talossa voi asua koko remontin ajan ja katkos veden saannissa jää yleensä pisimmillään muutamaan tuntiin.

Omakotitalon lämmitysputkiston uusimiseen menee yleensä 2-4 työpäivää. Työn kestoon vaikuttaa pääasiassa samat edellä mainitut seikat.

LVI tarvikkeet ja materiaalit

Tarjoamme laadukkaat ja tyyppihyväksytyt LVI-tarvikkeet sekä vesikalusteet kilpailukykyisillä hinnoilla. Varastostamme löytyy valikoimaa laidasta laitaan. Löydät meiltä mm:

  • asennustarvikkeet
  • hanat
  • wc-istuimet
  • kiertovesipumput
  • kalvopaisunta-astiat

Ja näiden lisäksi paljon muuta. Se mitä ei heti löydy hyllystä, saat yleensä muutamassa päivässä.

Ota yhteyttä!
Jätä tarjouspyyntö